Задати питання
Kонтактна особа*:
Телефон*:
E-mail:
Повідомлення*:
* відмічені обов'язкові поля


 

 

 

 

ТОВ НВП Бровари

Більше 10 років фахівці науково - виробничої компанії «Бровари», спільно з відділом коферментів Інституту біохімії ім. А. В. Паладіна НАН України, працюють з впровадження інноваційних технологій та ноу-хау у виробництві, і на сьогоднішній день впровадило найсучаснішу технологію переробки каротиновмісної сировини (свіжої моркви) у рамках Національної програми «Діти України».

ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Бровари» працює з впровадження технології і випуску продукції, як дитячого харчування, з 2000 року, і має величезний досвід використання продукції «Карателька» при організації дитячого харчування на території України. Через управління науки і освіти обласних адміністрацій, практично всіх областей України, здійснює забезпечення дитячих установ, шкіл-інтернатів та санаторіїв нашою продукцією, для вітамінізації дитячого харчування, так як тільки продукція «Карателька» з подібних натуральних комплексних вітамінних добавок, має дозвіл санітарно-епідеміологічної експертизи Міністерства охорони здоров'я України, приписуючий використання як дитячого харчування для вітамінізації харчування в дитячих установах та при санаторно-курортному харчуванні. Компанія розробляє нові проекти розширення сфери впровадження та використання властивостей нашого продукту: як протиопіковий засіб - нові продукти після засмаги і протиопікові медичні засоби - для кінцевого споживача і опікових центрів, використання для поліпшення зору - для кінцевого споживача (для активних користувачів комп'ютерів) і офтальмологічних центрів.

Крім того наша компанія щільно працює з впровадження спільних проектів у харчовій промисловості: для вітамінізації рибної продукції, при виробництві спільним білорусько-німецьким підприємством «Санта Бремор» (м. Брест, Республіка Білорусь) та фірмою «Плеяди» (м. Боярка, Україна), для поліпшення якості та вітамінізації хлібобулочних виробів у хлібній та кондитерській промисловостях, для поліпшення кольору і вітамінізації готової продукції при виробництві маргаринів і майонезів найвищої якості, для вітамінізації різного дитячого харчування, при виробництві готових продуктів ресторанів швидкого харчування - оздоровчому харчуванні. Особливістю використання продукції «Карателька» саме в харчовій промисловості, можна назвати відсутність необхідності обов'язкової високотемпературної обробки продукції в технологічному процесі, так як сама продукція «Карателька» допущена для використання в харчуванні дорослих і дітей як готова до вживання продукція, що особливо важливо при виробництві пресервів, маргаринів, майонезів та різного дитячого харчування (м'ясного, овочевого і т.ін.). Технологія застосування визначається для кожного виробництва і виду продукції окремо нашими фахівцями, крім того, нами розроблений рецептурник використання продукції «Карателька» спільно з головним дієтологом України, як для суспільного і дитячого харчування, так і для харчової промисловості. Для харчової промисловості наша продукція випускається в 20-30 літровій харчовій тарі, що робить зручним її застосування на виробництвах.

Яндекс.Метрика G Analytics
сайт створено компанією создание интернет сайтов