Задати питання
Kонтактна особа*:
Телефон*:
E-mail:
Повідомлення*:
* відмічені обов'язкові поля


 

 

 

 

Холодні страви

ХОЛОДНІ СТРАВИ

БУТЕРБРОДИ

1. Бутерброди з маслом

Бутерброди з маслом
Найменування сировини Брутто Нетто
Масло вершкове 90 90
«Карателька» 10 10
Хліб 300 300
Вихід   400

Технологічні вимоги до сировини:

Масло вершкове - смак і запах властиві, без сторонніх смаків і запахів; консистенція однорідна; колір від білого до світло-жовтого.

Хліб пшеничний - добре пропечений, не вологий еластичний, без грудок, без стороннього смаку і запаху.

«Карателька» - прозорий маслянистий розчин, без запаху, смак рослинного масла, без стороннього запаху і присмаку. Не допускається прогорклості. Колір - темно-оранжевий, однорідний по всій масі.

Технологія приготування:

Хліб нарізають скибочками завтовшки 1-1.5 см.. У вершкове масло додають «Карателька», ретельно перемішують. Скибочки хліба намазують приготовленою масою.

Органолептична оцінка якості страви:

Зовнішній вигляд: скибочки хліба рівномірно покриті масляною сумішшю.

Колір, смак і запах: властиві хлібу, маслу вершковому і «Карателька».

2. Бутерброди з сиром.

Бутерброди з сиром
Найменування сировини Брутто Нетто
Сир радянський, російський, волзький, углицький 160 150
Сир голландський, швейцарський, чеддер 165 150
Сир латвійський 170 150
Сир московський, ярославський 160 150
Сир степової, костромський 155 150
Масло вершкове 40 40
«Карателька» 10 10
Хліб 300 300
Вихід   500


Технологічні вимоги до сировини:

Сири - скоринка міцна, рівна, без пошкоджень; смак і запах виражені, сирні; колір від білого до слабо-жовтого; однорідної консистенції.

Масло вершкове - смак і запах властиві, без сторонніх смаків і запахів; консистенція однорідна; колір від білого до світло-жовтого.

Хліб пшеничний - добре пропечений, не вологий еластичний, без грудок і слідів непромеса, без стороннього смаку і запаху.

«Карателька» - прозорий маслянистий розчин, без запаху, смак рослинного масла, без стороннього запаху і присмаку. Не допускається прогорклості. Колір - темно-оранжевий, однорідний по всій масі.

Технологія приготування:

У масло вершкове додають «Карателька», ретельно перемішують. Шматочки хліба товщиною 1-1.5 см. намазують масляною сумішшю, зверху викладають тонкі шматочки сиру, намагаючись покрити всю поверхню шматочка.

Органолептична оцінка якості страви:

Зовнішній вигляд: - шматочки хліба рівномірно покриті маслом з «Карателька», зверху викладені шматочки сиру.

Колір, смак і запах: властиві для даного виду сиру з маслом і «Карателька».

3. Бутерброди з маслом і яйцем.

Бутерброди з маслом і яйцем
Найменування сировини Брутто Нетто
Яйця 5 шт 200
Масло вершкове 40 40
«Карателька» 10 10
Хліб 300 300
Вихід   550


Технологічні вимоги до сировини:

Яйця - свіжі, шкаралупа чиста, міцна, цілісна.

Масло вершкове - смак і запах властиві, без сторонніх смаків і запахів; консистенція однорідна; колір від білого до світло-жовтого.

Хліб пшеничний - добре пропечений, не вологий еластичний, без грудок і слідів непромісу, без стороннього смаку і запаху.

«Карателька» - прозорий маслянистий розчин, без запаху, смак рослинного масла, без стороннього запаху і присмаку. Не допускається прогорклості. Колір - темно-оранжевий, однорідний по всій масі.

Технологія приготування:

Хліб нарізають скибочками завтовшки 1-1.5 см., намазують масляною сумішшю (рецепт. № 1), зверху викладають варене яйце, розрізане вздовж на 2-3 скибочки.

Органолептична оцінка якості страви:

Зовнішній вигляд: скибочки хліба рівномірно покриті маслом з «Карателька» зверху викладені скибочки вареного яйця.

Колір, смак і запах: властиві для хліба з маслом вершковим, «Карателька» і яйцем.

4. Закриті бутерброди з медом або повидлом, або джемом або мармеладом.

Закриті бутерброди з медом або повидлом, або джемом або мармеладом
Найменування сировини Брутто Нетто
Мед, або джем, повидло або, або мармелад 303 300
Масло вершкове 40 40
«Карателька» 10 10
Хліб 400 400
Вихід   750

Технологічні вимоги до сировини:

Мед - солодка, ароматна, закристалізованій маса різної консистенції, жовтого або коричневого кольору.

Масло вершкове - смак і запах властиві, без сторонніх смаків і запахів; консистенція однорідна; колір від білого до світло-жовтого.

Хліб пшеничний - добре пропечений, не вологий еластичний, без грудок і слідів непромісу, без стороннього смаку і запаху.

«Карателька» - прозорий маслянистий розчин, без запаху, смак рослинного масла, без стороннього запаху і присмаку. Не допускається прогорклості. Колір - темно - помаранчевий, однорідний по всій масі.

Технологія приготування:

Скибочки хліба товщиною 1-1.5 см. намазують масляною сумішшю, потім медом, або повидлом, або мармеладом, або джемом і накривають другою скибочкою хліба.

Органолептична оцінка якості страви:

Зовнішній вигляд: скибочки хліба рівномірно покриті маслом з «Карателька» і медом, або джемом, або повидлом, або мармеладом, зверху накриті другою скибочкою хліба.

Колір, смак і запах: властиві хлібу з маслом вершковим та «Карателька», і медом, або джемом, або повидлом, або мармеладом.

Яндекс.Метрика G Analytics
сайт створено компанією создание интернет сайтов